3 tips om de woonkamer op te vrolijken

 

3 tips om de woonkamer op te vrolijken

De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes binnen je woning! Je wilt hier in de avond kunnen genieten van een mooie film, je favoriete televisieprogramma, enzovoorts. Toch blijkt het vaak behoorlijk lastig te zijn, om de woonkamer op een sfeervolle, gezellige wijze in te richten. Daarbij kun je door de jaren heen uitgekeken zijn geraakt op het interieur wat je al een tijd in de woonkamer hebt staan! In dit artikel geven we je drie handige tips om de woonkamer op te vrolijken. Vaak is dit makkelijker dan men vooraf denkt!

Tip 1: zorg voor nieuwe verlichting in de kamer

Vaak kan een nieuwe lamp in de woonkamer al veel met de sfeer doen. In het bijzonder wanneer je bijvoorbeeld voor de verlichting van Foscarini kiest! Deze lampen hebben een stijlvolle look, waarmee ze een heuse eyecatcher binnen je interieur kunnen vormen. Houd er wel rekening mee, dat een lamp van Foscarini een flinke investering vergt. Dit betaalt zich terug in de gezelligere sfeer in je woonkamer.

Tip 2: plaats meer planten in de woonkamer

Naast het toevoegen van een extra lamp aan het interieur van de woonkamer, kan het ook erg leuk zijn om voor meer groen in huis te zorgen. Plaats bijvoorbeeld een aantal extra planten in de woonkamer! Niet alleen goed voor de sfeer, ook beter voor de hoeveelheid zuurstof in deze ruimte.

Tip 3: breng nieuwe behang op de muur aan

Een derde tip die we je kunnen geven om de woonkamer gezelliger te maken, is het gebruik van een nieuw laagje behang op de muur. Met een behangstomer haal je de oude laag eenvoudig weg, om deze te vervangen voor een nieuwe kleur behang. Ook het gebruik van een patroontje in het behang kan aan te raden zijn!


Blog Categories